Taartdecoratie Winkel Velp

Taartdecoratie Winkel Velp

Taartdecoratie Winkel Velp– Al 12 jaar dé taartspecialist

Bij Taartdecoratie Winkel Velp vind je alle bakproducten om zelf taarten, cupcakes, koekjes en meer te maken. Of jij nou een hobbybakker bent of regelmatig bakt op bestelling, voor iedere thuisbakker is er keuze genoeg! In onze online webshop vind je namelijk alles op het gebied van bakken: van bakingrediënten en taartdecoraties tot bakgereedschappen, decoreergereedschappen, presentatie items en verpakkingen. Daarnaast vind je op Taartdecoratie Winkel Velp een grote dosis bakinspiratie op onze recepten pagina en blog pagina en staat er elke week een leuke aanbieding voor je klaar tussen onze aanbiedingen pagina.

Alles voor het bakken van taarten, cupcakes, koekjes en meer

Ga jij zelf een taart, cupcakes, koekjes of ander lekkernij bakken? Dan begint dat natuurlijk met een fijne bakmix. Bij Taartdecoratie Winkel Velp hebben wij verschillende soorten bakmixen van het A-merk FunCakes. Zo zet je binnen een handomdraai gegarandeerd een heerlijke traktatie op tafel. Maar bak jij liever helemaal from scratch? Kijk dan eens tussen onze basis bakingrediënten, waar je onder andere diverse bakpoeders kunt vinden.
Een ander onmisbaar bakproduct is natuurlijk een lekkere topping en/of vulling, zo vind je bij Taartdecoratie Winkel Velp onder andere de zeer populaire Enchanted Cream® en een heerlijke mix voor botercrème.

En wil jij aan de slag met chocolade, zoals voor het maken van cakepops, bonbons of een lekkere dip of drip? Bekijk dan onze smeltchocolade of verschillende kleuren Deco Melts eens!

Wil jij jouw taart decoreren? Dan gaat er niets boven een fondant of marsepein bekleding, in ons assortiment vind je fondant en marsepein in alle kleuren! Ga jij liever voor een heerlijke chocolade touch? Dan is een mooie drip ideaal! Daarnaast maak je jouw traktatie natuurlijk ook helemaal af met een leuke taartdecoratie zoals een van de vele sprinkle medley’s in diverse thema’s, chocolade decoraties, suikerdecoraties, taarttopper en meer!

Natuurlijk gaat bakken niet zonder de juiste bakgereedschappen en decoreergereedschappen. Zo vind je bij Taartdecoratie Winkel Velp bakvormen in alle soorten en maten, maar kan je ook terecht voor de leukste cupcakevormpjes en uitsteekvormpjes. En om het bakken en decoreren zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij ook een breed assortiment aan bakhulpmiddelen en taart gereedschap zoals diverse spuitmondjes.

Is jouw zelfgemaakte traktatie af en wil je deze goed kunnen bewaren, veilig afleveren of misschien wel cadeau doen? Kijk dan eens tussen onze presentatie items en verpakkingen: van gebaksdozen en traktatieverpakkingen tot cake boards en taartstandaards, hier vind je alles voor het mooi presenteren en verpakken van jouw baksels. En zelfs voor het aankleden van jouw feestje hebben we aan alles gedacht, want ook aan feestversiering is bij Taartdecoratie Winkel Velp geen gebrek!

Taartdecoratie Winkel Velp

Translate »
X